Search Results for "Bagaimana Rasa Contraction"

Kenali Tanda Hendak Bersalin - Jangan Panik || Ketahui Waktu Yang Sesuai Untuk SEGERA Ke Hospital
12:41
Bagi Ibu Yang Sudah Hamil 37 Minggu Ke Atas Seharusnya Sudah Mengetahui Cara Kenali Tanda Tanda Hendak Bersalin.
2 years ago - 12,619 views
BAGAIMANA RASA KONTRAKSI?
08:27
Bagaimana sih rasa kontraksi? pertanyaan ini sering sekali muncul dari ibu-ibu dengan kehamilan pertama. Dalam video kali ini ...
1 year ago - 276,050 views
Perbezaan Kontraksi Palsu dan Kontraksi Sebenar
01:59
Khas untuk wanita bakal bergelar ibu, Klinik Tihani nak berkongsi video mengenai perbezaan kontraksi palsu dan kontraksi ...
12 months ago - 1,360 views
Tanda-Tanda Bersalin Dah Dekat... Cepat Pergi Check Di Hospital!
04:21
Kalau rasa tanda-tanda yang Mommy Faa sebut ini... cepat-cepat pergi ke hospital taw untuk doktor check bukaan rahim dah ...
10 months ago - 21,423 views
SEPERTI APA RASANYA KONTRAKSI LAHIRAN - TANYAKAN DOKTER
11:10
sudah dekat lahiran jadi serba kepikiran rasanya kontraksi seperti apa ya, ada juga yang sudah sakit kenceng-kenceng perutnya ...
10 months ago - 378,553 views
CARA MEMBEDAKAN KONTRAKSI ASLI DAN KONTRAKSI PALSU - TANYAKAN DOKTER
04:25
Haii pada banyak yang bingung saat hamil besar kemudian merasakan nyeri perut kenceng-kenceng apakah tanda mau lahiran ...
2 years ago - 240,406 views
Sudah Dapat Rasa Nak Beranak, Cepat Get Ready Untuk Ke Hospital
01:56
Ada juga orang yang tak alami sakit kontraksi tapi bila check, bukaan sudah 3cm, kemudian baru rasa sakit! Tanda nak bersalin ...
2 years ago - 2,352 views
Bersalin tanpa ada rasa sakit contraction
08:18
Alhamdulillah, hari ni genap 30 hari baby Ayden Rayyan dilahirkan.
8 months ago - 331 views
Tanda-Tanda Nak Bersalin Dalam Waktu Terdekat
11:14
Follow Noraizah Mohd .. Yang mana belum lagi,cepat cepat subscribe dan tekan loceng .. WEBSITE : https://butiksihatcomel.com/ ...
3 years ago - 44,780 views
Begini Cara Membedakan Kontraksi Asli atau Palsu - dr. Ardiansjah Dara Sjahruddin, SpOG., M.Kes.
09:18
Jangan lupa share, like, comment dan pencet belnya untuk informasi kesehatan menarik lainnya! Kamu juga bisa selalu update ...
2 years ago - 749,680 views
PENGALAMAN BERSALIN | Rahsia bersalin di Hospital Kerajaan Malaysia🤫
12:17
Assalamualaikum Gaiz. So video baru datang lagi Kali ni Mayra share dgn korg pengalaman Mayra bersalin Julai haritu time ...
1 year ago - 207,492 views
Ciri - Ciri Kontraksi Asli Persalinan
10:48
Salah satu tanda ibu mau melahirkan adalah adanya kontraksi asli persalinan. Bagaimana ciri-ciri kontraksi asli persalinan itu?
5 days ago - 1,040 views
Raising Julian: Sakit Contraction - Cara Saya Atasi Sakit Bersalin
31:10
FOLLOW ME! Instagram: https://instagram.com/pinkboxcereal/ Youtube: https://www.youtube.com/c/pinkboxcerealbyshaf ...
3 years ago - 61,517 views
LELAKI TRY RASA SAKITNYA BERANAK ⚠️ - *don't try*
13:12
Symbold Official : https://shopee.com.my/symboldhq?smtt=0.0.9 ✋ Ebook Yang Aku sendiri beli dan baca sebagai youtuber ...
7 months ago - 334,958 views
CARA MEMANCING TIMBULNYA KONTRAKSI AGAR CEPAT LAHIRAN - KEHAMILAN SEHAT - DOKTER SADDAM ISMAIL
06:48
Ibu hamil mungkin sudah ada yang binggung, cemas dan galau nih, sudah dekat lahiran tetapi kok belum ada tanda tanda mau ...
1 year ago - 158,771 views
10대 남학생들이 극한 생리통 3가지 연구보고│10대연구보고서 [ENG CC]
05:28
애들아 많이 아파보이더라... 미안해 내가.. ▷ 출연진 윤준식 (19) @yunjunsik0 지승규 (18) @bjcldcks2 유튜브 : 승구 ▷ ...
2 years ago - 8,217,442 views
RHEANA NATHALIE
21:23
1 year ago - 3,547,519 views
Cara Merasakan Kontraksi Palsu - dr. Ardiansjah Dara Sjahruddin, SpOG
04:54
Buat Mums yang sedang hamil, yuk coba lihat penjelasan dari dr. Ardiansjah Dara Sjahruddin, SpOG mengenai kontraksi palsu ...
3 years ago - 521,127 views
LELAKI TRY RASA PERIOD PAIN !!! w/ Muhsin Yusni & Bros *Baru ku Faham Peritnya~ berpeluh-peluh*
17:43
Selalu tertanya2 Macam mana rasa period pain ni. so aku cari alat yang boleh bagi kami experience macam mana rasa period ...
11 months ago - 585,467 views
Dokter 24 - Gak TAHAN Nyeri Kontraksi, Lakukan Hal Ini !
00:02
Berada dalam menghadapi persalinan, biasanya wanita akan sering alami kotraksi. Nyeri yang ditimbulkan kerap membuat ...
3 years ago - 300,743 views
MERASAKAN SAKITNYA MELAHIRKAN! *semua nangis*
14:08
Follow instagram gua di https://instagram.com/glennjulifer Don't forget to leave a like, share, comment dan subscribe ke channel ...
2 years ago - 2,455,364 views
Your BEST Abs Contraction Ever (PERIOD!!)
05:17
Pick your program here - http://athleanx.com/x/my-workouts Subscribe to this channel here - http://bit.ly/2b0coMW The key to ...
5 years ago - 349,860 views
Bersalin Normal vs Bersalin Caesar
03:50
Apa pun cara baby keluar, yang penting ibu dan anak dua-dua sihat dan dalam pengawasan doktor. https://mlstudios.my ...
3 years ago - 74,512 views
Cara Alami Percepat Pembukaan saat Bersalin
03:57
Jangan lupa share, like, comment dan pencet belnya untuk informasi kesehatan menarik lainnya! Kamu juga bisa selalu update ...
2 years ago - 2,065,373 views
【阿诺德女子形体冠军】被虐惨了
12:44
Hi,大家好,我是小萝卜和别的健身YouTuber不一样的是健身真正改变了我的生活我很喜欢健身,并且乐于健身如果...
11 months ago - 90,805 views
13 Tanda Positif Hamil sebelum Telat Haid | dr. Emasuperr
08:25
Halo semuanya, Sebagai bentuk rasa terimakasih atas dukungan kalian, pertanyaan dari subscriber yang follow emasuperr akan ...
9 months ago - 1,726,160 views
Pengalaman Bersalin Induce Ubat & Belon | Teknik Pernafasan
19:16
Hi all! Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. I took a long time to complete this video because I've been very busy coop with my ...
2 years ago - 23,801 views
Labour and Delivery Birth Vlog 2020 | Malaysian & American baby
14:42
Here is the entire story of the labour and delivery birth of our little baby boy. Rachel started having contractions at 10pm the night ...
1 year ago - 132,588 views






  • Copyright © 2021 VIDIO. All Rights Reserved