Search Results for "Makanan Populer Pulau Pinang"

Best Food in Penang
13:36
Antara makanan menarik anda perlu cuba jika bercuti di Penang (bahagian pulau)..! Semoga boleh jadi panduan. Terima kasih ...
1 year ago - 61,053 views
Restoran Zahir Noordin Bukit Mertajam Penang#dah legend paling lama ni#nasi tomato sedap kaw kaw..
18:02
Selamat datang ke channel ini yang memaparkan makanan jalanan dan restoran popular serata tempat. Ikuti channel ini untuk ...
21 hours ago - 2,931 views
Top 5 Foods in Food Heaven | Penang, Malaysia | The Food Ranger
07:05
Check out https://ExpressVPN.com/thefoodranger for 3 months free w/ 1 year pack and 49% OFF! FOOD RANGER MERCH NOW ...
8 years ago - 813,624 views
MALAYSIA STREET FOOD IN PENANG#mee Rahim Air Itam Penang#resepi rahsia puluhan tahun air tangan lama
12:18
Selamat datang ke channel ini yang memaparkan makanan jalanan popular serata tempat. Ikuti channel ini untuk menjejaki ...
2 days ago - 3,276 views
MAKANAN POPULAR DI PULAU PINANG DAN IPOH, PERAK
03:39
Setiap negeri di Malaysia mempunyai identitinya yang tersendiri dari segi budaya, makanan dan sebagainya.
2 years ago - 238 views
Pulau Pinang Banyak ya makanan yang amat sedap 🥘popular ,mesti cuba.ini sikit masih ada lagi
05:36
Banyak ya makanan yang amat sedap popular Di Pulau Pinang ...mesti cuba.. ini sikit masih ada lagi.. #suphameed ...
2 years ago - 23 views
4 Makanan Popular Negeri Pahang
04:04
Macam mana belimbing tu boleh bertukar jadi warna hitam? Boleh dapatkan sambal hitam Pahang di sini https://shp.ee/86gsd6m ...
5 months ago - 19,427 views
Makanan Popular Di Pulau Pinang (August Intake 2017) Group 1
06:49
Group Members: 0196891, 0196892, 0196952, 0197318, 0197348, 0196857 (Tuesday 9am-12pm) class.
4 years ago - 85 views
NON-STOP JAJAN MURAH DI MALAYSIA!
16:36
Belanja online bisa lebih cermat dan hemat kalau kamu lewat ShopBack dengan link special ini nih : http://bit.ly/magdalenaf ...
3 years ago - 1,351,670 views
6 MAKANAN POPULER DI MALAYSIA 🇲🇾🇲🇨
08:10
Hai teman teman kali ini akan share 6 makanan populer di Malaysia/ makanan terkenal di Malaysia yang wajib kamu coba, buat ...
1 year ago - 10,245 views
Best Street Food in Penang | Traveloka Travel Guide
14:40
Explore the best Malaysia Penang street food with Aina and Abam Bocey! **TRAVELOKA TRAVEL GUIDE CONTEST ...
4 years ago - 575,835 views
Penang Hill, beach & street food - Things to do in Penang, Malaysia | Vlog 3
17:11
Penang Hill is among the main things to do in Penang and there's a good reason. It's such a beautiful place and there are so ...
2 years ago - 245,832 views
MY PENANG FOOD JOURNEY BEGINS!!! - Episode 1/Part 1 Visit Malaysia 2020
08:30
visitmalaysia2020 #tourismmalaysia #visitmalaysia Haaaaaaa this is it! My penang foodgasm begins! Alif pergi round penang and ...
2 years ago - 235,659 views
Restoran Sejati Gemilang Bandar Perda Penang- puas makan nasi melayu daging bakar cicah air asam…
08:20
Selamat datang ke channel ini yang memaparkan makanan jalanan popular serata tempat. Ikuti channel ini untuk menjejaki ...
7 days ago - 3,702 views
MASAKAN POPULAR PULAU PINANG - RESIPI 30 RESTORAN DIBUKUKAN [28 MAC 2017]
01:14
Pulau Pinang sememangnya terkenal dengan sajian pelbagai jenis makanan selain pusat pelancongan istimewa.
5 years ago - 93 views
Kassim Nasi Kandar Georgetown Penang (P. Ramlee suka makan sini) lebih 30 tahun ni menu orang lama..
08:16
Selamat datang ke channel ini yang memaparkan makanan jalanan popular serata tempat yang diminati dari dulu hingga kini.
1 week ago - 4,631 views
Kuliner Enak di Penang Malaysia Yang Kamu Harus Coba | Asam Laksa - Char Kway Teow dan Es Cendol
17:52
Penang Street Food Costa Victoria Cruise berlabuh di Penang, langsung coba kulineran enak disana Asam Laksa, Char kway ...
5 years ago - 841,616 views
inilah 3 Menu Makanan khas INDONESIA di MALAYSIA yang Populer
05:35
Menu makanan khas Indonesia di Malaysia memang banyak menarik minat Masyarakat Malaysia untuk mencoba mencicipi nya.
1 year ago - 2,553 views
TOP 10 MAKANAN YANG PALING #POPULAR DI MALAYSIA
07:22
Untuk mengetahui program atau bengkel anjuran Cardock Academy sila layari: https://www.cardockacademy.com “Ya Allah ya ...
1 year ago - 4,658 views
Nasi Campur Umi, Batu Ferringhi Pulau Pinang (ayam congo menu special rasa lauk melayu asli)
07:35
Selamat datang ke channel ini yang memaparkan makanan jalanan popular serata tempat yang diminati dari dulu. Ikuti channel ...
1 week ago - 4,365 views
FAMOUS PENANG FOOD - NASI KANDAR DEEN MAJU
05:17
Belum buka lagi tapi dah beratur. Itulah penangan Deen Maju. Kalau mai Penang tak pekena nasi kandaq ni serupa tak payah ...
3 years ago - 1,332 views
50 Years + Pulau Tikus Wan Tan Mee House Penang Street Food Malaysia 云吞面之家
02:32
50 Years + Pulau Tikus Wan Tan Mee House Penang Street Food Malaysia 云吞面之家 Wan Tan Mee House #wantonmee ...
2 years ago - 4,667 views
Makanan Viral: Sedap atau Popular?
03:16
Pernah tak korang pergi tempat yang orang bagi review sedap, tapi tak sedap? https://mlstudios.my #syiffarosman #gayahidup.
2 years ago - 14,122 views
Terasa macam makan khenduri kahwin kat Restoran Shahida Pmtg Pauh Penang- makan puas sangat..
09:07
Selamat datang ke channel ini yang memaparkan makanan jalanan popular serata tempat. Ikuti channel ini untuk menjejaki ...
5 days ago - 4,722 views
Tanjung Bungah Mee Goreng Penang
01:38
Mee Goreng Penang a popular stir fried yellow noodle dish in Malaysia. Location: Tanjung Bungah Mee Goreng Chuan Foong ...
12 months ago - 13,231 views
Mak Mertua Org Penang Heliza Kena Belajar Masak | Terbongkar 5 Makanan Yang Wajib Heliza Masak
02:25
Portal Kokoci yang diperkenalkan pada 2019 menyediakan pelbagai kandungan bersesuaian dengan kehendak orang muda.
5 days ago - 9,108 views
INDIAN STREET FOOD in Malaysia | SPICY CURRY + BEST Mee Goreng in Penang - Malaysian Street Food
18:15
MALAYSIAN STREET FOOD 2018 - Spicy INDIAN CURRY in Penang Episode 1 : https://youtu.be/I5MvJxYy8CM This is part 2 of ...
3 years ago - 243,450 views
Laksa: Makanan #7 Paling Popular Di Dunia
03:07
Video ini hanyalah preview atau suntingan ringkas daripada versi penuh video yang telah dimuatkan di Saluran Aiman di ...
8 years ago - 5,288 views
Makanan Terbaik dan Popular Di Dunia 2019
11:27
50 Makanan Terbaik dan Popular Di Dunia Setiap negara mempunyai makanan traditional yang berbeza dan berlainan.
2 years ago - 40,045 views






  • Copyright © 2021 VIDIO. All Rights Reserved